Hvem står bag Følekassen?

Jeg har længe ønsket mig en tværfaglig platform, hvor jeg kan drage flere erfaringer fra andre fagpersoner. Særligt i det tværfaglige samarbejde har jeg oplevet, at jeg kan lære nye forståelser, der supplerer min egen faglighed.

Min passion er at arbejde forebyggende med børn og unges mistrivsel. Det hænger ofte sammen med systematisering af praksisnære værktøjer til både fagprofessionelle og privatpersoner.

Af natur er jeg følsom og nysgerrig. Med tidens erfaringer har jeg tilføjet et mere minimalistisk og strategisk fokus til mit fagprofessionelle virke. Af min erhvervserfaring har jeg lært, at jeg sjældent selv ved bedst, men at mine idéer kan opnå større gavn i praksis, hvis jeg deler min faglighed, personlighed og mine kernefølelser med andre.

 

Jeg betragter Følekassen som en fagprofessionel legeplads, og jeg håber, at du vil lege med!

 

Natascha Blak Fyrst Christensen
Autoriseret psykolog